• Homepage
  • BBQ@Q – Foto’s
    • 2020, het begin van alles
    • 2021, deze keer met zon!
    • 2023, met een nog grotere groep
    • 2024, Burgers and Ribs
  • Recepten
    • 2020
    • 2021
    • 2023
    • 2024
  • BBQatQ Instagram

Search

Over ons

BBQ@Q is niets anders dan een plekje waar we de foto's, eventueel wat recepten en andere dingen die over de BBQ bij Q gaan, kwijt kunnen. Vooral niet te serieus en puur voor de gezelligheid

Volg ons

Ga naar de inhoud
BBQ@Q
  • Homepage
  • BBQ@Q – Foto’s
    • 2020, het begin van alles
    • 2021, deze keer met zon!
    • 2023, met een nog grotere groep
    • 2024, Burgers and Ribs
  • Recepten
    • 2020
    • 2021
    • 2023
    • 2024
  • BBQatQ Instagram

Recepten

Brisket van de smoker

door Q2020, BBQ@Q door de jaren heen, Jack Daniels Smoker, langere recepten, Recepten, rundGeplaatst op 19 juli 20245 augustus 2024Geen reacties

Bereid de smoker voor op 110°C. Snijd overtollig vet van de brisket, injecteer met runderbouillon en smeer de slather over het vlees. Rook tot 71°C, wikkel in folie, en rook verder tot 91°C. Laat een uur rusten voor het snijden. Ingrediënten omvatten brisket, runderbouillon en diverse specerijen.

Berichtnavigatie

1 … 4 5

Copyright © 2025 BBQ@Q Inspiro Theme door WPZOOM
Geverifieerd door MonsterInsights