Gegrilde Perzik met griekse yoghurt en granola

Gegrilde Perzik met griekse yoghurt en granola

Bereiding

  1. Maak BBQ klaar op 220c direct
  2. Met een scherp mes, snij de rijpe perzik doormidden, rondom de pit snijden en vervolgens de beide helften draaien om zo de pit los te krijgen
  3. Doe wat olijfolie op de doorgesneden perzik, aan de snijkant
  4. 4 minuten op de bbq, totdat de perzik een mooie grilstreep heeft.
  5. Doe de perzik op bord, doe er griekse yoghurt op, met honing en granola.
  6. Versier met een blaadje munt, en eet smakelijk

Ingrediënten

  • 4 rijpe perziken
  • olijfolie
  • Griekse Yoghurt
  • Honing
  • Granola (doen we niet vanwege gluten)
  • Verse Munt
bereiding: 5 minuten, aantal personen: 4

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *