Champignons gevuld met dadel

Champignons gevuld met dadel

Bereiding:

  • Meng de Italiaanse kruiden met de knoflookpoeder en de olijfolie en smeer hiermee de champignons in.
  • Neem de kaas en snij een strookje er vanaf en verdeel deze weer in kleine blokjes van ongeveer ½ cm en vul hiermee de champignons.
  • Haal de pit uit de dadels en snij of hak deze fijn en doe een beetje dadel op de champignon.
  • Leg de gevulde champignons op indirect vuur bij een temperatuur van rond de 150 graden.
  • Zodra de kaas goed is gesmolten en de champignons wat bruin zijn geworden zijn ze klaar hou rekening met ongeveer 20 tot 30 minuten.
  • Sprenkel wat whisky over de champignons en wat versgemalen zout en peper en dien op.

De pinda’s vooraf branden en in kleinere stukjes snijden

Ingrediënten:

2 doosje champignons
6 gedroogde dadels
1 doosje Chaumes le Fondant kaas
2el Italiaanse kruiden
10el olijfolie
4tl knoflookpoeder
2el whisky
zeezout en vers gemalen peper

bereiding: 25 minuten, aantal personen: 40

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *