Chinese nasi van André
Bereiding:
- Kook rijst dag van te voren en zet in de koeling
- Olijfolie op smaak brengen met rode ui, gember en knoflook.
- Laat dit op vuur staan totdat ingrediënten bruin worden.
- Eieren bakken in de olie op hoog vuur en hussel door elkaar
- Doe de rijst erbij op hoog vuur en roerbak dit
- Voeg fricandeau, ham en bosui en doperwten toe
- Vervolgens geheel weer bakken op hoog vuur
- Breng op smaak met zout, rijstwijn en sesamolie en laatste beetje bosui
Ingrediënten
- Olijfolie
- 2 Rode ui
- Gember
- Knoflook
- 1.5 kilo Witte Rijst
- 3 bosjes Bosui
- 10 Eieren
- 400 gram Doperwten
- Ham (3 dikke plakken)
- Fricandeau (3 dikke plakken)
- Zout
- Witte peper
- Rijstwijn
- Sesamolie